Mindfulyoga
Mindfulyoga
16 september 2017
Yoga voor de rug
20 september 2017
Chakra & Klank
Chakra & Klank

Chakra Special

Door middel van yoga en (klank) meditatie maken we contact met de energie van de chakra’s. Als we luisteren naar de klanken en mantra’s en zelf ’chanten’, kunnen we de subtiele ruimte (akasha) ervaren die de geest kalmeert en stil maakt. De klanken vergroten de stroom van de energie naar de chakra’s en kunnen ook surya akasha (gouden etherische ruimte) produceren die energieblokkades oplost, meer energie en balans geeft.

Via de chakra’s, niveau’s van bewustzijn, verwerken we informatie en ervaringen van onze interactie tussen binnen en buiten wereld. Chakra’s zijn energiecentra waar die uitwisseling plaats vindt, op bewust en onbewust niveau. Ze bevinden zich in wat we het subtiele lichaam noemen, bron van onze gevoelens, ze manifesteren zich ook in ons fysieke lichaam en hebben betrekking op ons denken. In het fysieke lichaam zijn ze verdeeld over de lengte van de wervelkolom.

Chakra’s zijn de verbinding tussen het kosmische en menselijke elektromagnetische veld. Via meditatie met klank en mantra brengen we de aandacht naar binnen en in de stilte en ruimte waar we de klanken waarnemen, komen we dichter bij onze innerlijke klank, in contact met onze eigen vibratie.

Datum:  zaterdag 16 februari, 30 maart, 22 april, 11 mei 15.00 – 17.00.
Kosten:
 € 27,50
Docent: Annemieke de Boer

Meld je hier aan.