Ludka

Yoga is een rustpunt voor mij in de week. Door yoga kom ik bij mezelf en de oefeningen houden mij lenig. Voor mij een goede manier om fit oud te worden.

Simone

 Sinds 2,5 jaar doe ik 2x per week aan yoga en voel me echt beter in balans. Ik kijk altijd uit naar de yogalessen, heerlijk! Doordat je voelt wat het voor je doet, wordt het ook makkelijker om het dagelijks toe te passen.

Petra

Yoga laat mijn hoofd en mijn lijf stromen. Yoga laat me van mezelf houden.

Christel

De Hatha yogales geeft mij weer energie. Zowel mijn lichaam en hoofd voelen heerlijk ontspannen na een les. Het past bij mij en geeft me een blij gevoel.

Kim

Yoga maakt van mij een beter hardloper en geeft me daarin nog meer plezier. Annemieke heeft de gave om je te laten voelen wat zij zegt. Ik ben zo blij dat ik yoga heb gevonden.

Myranda

Yoga haalt voor mij de gang uit een leven van veel doen en denken. Bezig zijn met de adem en balans is bezig met het lichaam in het hier en nu en even niet met wat allemaal nog kan, of moet. Het geeft rust, ook al doe ik het maar 1 keer per week.
En natuurlijk af en toe een zonnegroet ‘s ochtends of een ram mantra op de fiets.

Caroline

Yoga betekent voor mij thuis komen. Thuiskomen bij mezelf, rust en balans (terug)vinden.

Tim

Yoga betekent voor mij een rustpunt in de week, een diepe ontspanning na inspanning. Weer verbinding maken tussen lichaam en geest.

Marieke

Yoga betekent voor mij evenwicht, zowel letterlijk als figuurlijk.

Chantal

Yoga is een relax momentje, hoe m’n week er ook uit ziet (zelfs als Annemiek ons fysiek onmogelijke en hilarische posities vraagt in te nemen).

Marie-Anne

Tijdens de geleide Yoga Nidra laat ik mijn lichaam meenemen op een kleine vakantie. Ik kom er ontspannen en opgeladen van terug!

Margreet

Yoga is voor mij belangrijk om wekelijks m’n lijf soepel te houden en mijn geest nu eens wat rust te gunnen.