Omgaan met stress

Voel jij je op dit moment moe en heb je het gevoel dat je alles alleen moet doen. Dat gevoel dat je alle ballen in de lucht moet houden, maar dat dat niet meer lukt. Je een steeds korter lontje krijgt en merkt dat je lichaam de stress niet meer kwijt kan? Je voelt je leeg van binnen en aan het einde van de dag ben je uitgeput.

Je raakt jezelf langzaam kwijt, je herkent jezelf niet meer, want vroeger had je na je werk nog zin om te sporten of naar de film te gaan.

Het enige wat op jij op dit moment wilt is je weer fit en energiek voelen, maar je weet niet waar je moet beginnen.

Ben jij er klaar voor om weer vol energie en zelfvertrouwen in het leven te staan? Maak kennis met stress coaching.

Stress coaching

Breng je leven in een positieve flow

en claim je recht om te genieten, te ontspannen en je verbonden te voelen met jezelf

Stress coaching en persoonlijke ontwikkeling

Coachingstrajecten op maat

Ik bied een op maat gemaakt coachtraject en stap voor stap krijgen we helder wie jij bent, wat jouw kwaliteiten zijn en wat jij nodig hebt!

We gaan onderzoeken wat jou op dit moment zoveel energie kost en wat heb jij ervoor nodig om je weer fit en energiek te voelen.

Het resultaat van de stress coaching is dat jij veel meer ruimte gaat voelen om jezelf te zijn en dat je weer in je kracht komt te staan. Dat je vuurtje weer gaat branden!

Bij jij er klaar voor en durf jij net dat stapje verder te zetten om het beste uit jezelf, je carrière en je leven te halen? Te doen waar jij gelukkig van wordt?

Alle groei ontstaat aan het einde van jouw comfortzone

Leren omgaan met stress door Dolores - Stress en Burn-out coach in Utrecht

Hi, Ik ben Dolores

Ik ben nu in een fase in mijn leven waarbij ik volop in mijn kracht sta. Samen met mijn man ben ik ouder van de twee leukste kinderen van de wereld!

Ik zorg goed voor mezelf door gezond te eten, lange wandelingen te maken in het bos of langs het strand. Naast de yogalessen die ik geef vind je me 2 x per week in de sportschool. Ik ben dol op muziek en dans wanneer ik maar kan en houd ook erg van een lekker glas Gin &Tonic!

Dat is niet altijd zo geweest. Rond mijn 28e liep ik vast. Drukke baan, relatie die stuk was gelopen, nieuwe liefde ontmoet in deze rollercoaster van stress en emoties raakte ik mezelf kwijt.

Tijdens mijn herstel dacht ik: dit nooit meer! Ik ben gaan leren om keuzes te maken vanuit mijn hart. Opnieuw te leren voelen en te leven vanuit liefde en niet vanuit angst. Natuurlijk komen er nog regelmatig uitdagingen op mijn pad. Ik zie ze als mijn levenslessen en grijp zo de kans om mezelf steeds beter te leren kennen.

Ik weet waar ik gelukkig van word en handel daar ook naar en dat geeft mij enorm gevoel van vrijheid!

Dat gevoel van dichterbij jezelf komen en vrijheid ervaren, dat gun ik iedereen!

 

Dolores is Stress & Burn-out Coach en Yogadocent en begeleidt bij Stress, Burn Out en het (her) vinden van Balans. Zij gaat uit van jou als geheel en zal zich daarbij richten op het mentale, fysieke en emotionele gebied. Door middel van yoga en persoonlijke coaching bij stress breng je die drie weer in verbinding met elkaar en zal je meer rust en balans ervaren in je dagelijkse leven.
werkwijze - yoga bij stress en burn-out klachten - eerste hulp bij stress en burn-out

Volg mij op social media

Locatie

Studio Yoga bij het Park
Blauwkapelseweg 115
3572 KE Utrecht
0611153717
hallo@doloresb.nl