Utrechts Yogacentrum, locatie Yoga bij het Park is een rustige en persoonlijke studio waar je wekelijks verschillende inspirerende yogalessen kunt volgen. De lessen worden gegeven door ervaren docenten met een passie voor yoga en die willen ze graag met je delen. Ieder op hun eigen authentieke manier.

Dé perfecte plek om kennis te maken met yoga in een ontspannen en rustige sfeer.

Ben je enthousiast geworden?

Kijk hier naar ons aanbod of schrijf je direct in voor een proefles

Altijd vrije keuze. Je zit niet in een vaste groep.

Je boekt zelf je les via ons online inschrijfsysteem SuperSaas. Je zit niet in een vaste groep. Je kan steeds weer kiezen welke dag en tijd je het beste uitkomt. Dat mag natuurlijk wel steeds dezelfde dag en tijd zijn, maar het hoeft niet. Zo heb je altijd de vrije keuze voor welke dag en tijd je het beste uitkomt.

Wat deelnemers zeggen

Nicole

De Yin yogalessen zijn fijn en met aandacht

Puk

Al 12 jaar volg ik Yogalessen bij Yoga bij het Park. Na elke les voel ik me 10cm langer.

Alles zit los, mijn lijf heeft het echt nodig.

Ellen

De Yin Yogalessen zijn prettig en ontspannen. Na de les ervaar elke week weer een diepe ontspanning in mijn lichaam.

Nathalie

Op je matje, in de sfeervolle studio kom je heerlijk bij van een drukke werkdag

Een aanrader!

Christel

“De Hatha yogales geeft mij weer energie.

Zowel mijn lichaam en hoofd voelen heerlijk ontspannen na een les.

Het past bij mij en geeft me een blij gevoel.”

Karin

Sinds mijn verhuizing naar Utrecht in 2013 kom ik bij Yoga bij het Park voor Hatha Yoga, met 2x heel fijne zwangerschapsyoga-reeksen tussendoor. Wat een prettige, down-to-earth lessen! Na altijd een vol begin van een nieuwe week, even de balans opmaken en opladen op de mat op maandag… absolute aanrader! Fijne plek bij het Griftpark

Gerlant

De fijnste yogaplek van Utrecht! Door verhuizingen heb ik twee keer afscheid genomen van Yoga bij het park, en beide keren ben ik weer teruggekomen nadat ik meerdere andere yogascholen in Utrecht had geprobeerd. De kleinschaligheid vind ik een groot pluspunt t.o.v. andere yogascholen die soms meer aanvoelen als sportscholen vanwege een te uitgebreid rooster, volle zalen en vele verschillende gezichten, zowel in als voor de groep. Dus ook al moet ik er nu 20 minuten voor fietsen: ik heb het er graag voor over! Gelukkig afgelopen maanden niks hoeven missen dankzij de online mogelijkheid.

Marije

In 2013 ben ik begonnen met zwangerschapsyoga bij Yoga bij het Park, daarna overgestapt naar Hatha yoga en nooit meer weggegaan. Juist in de drukke periode met kleine kinderen waarin je nooit tijd voor jezelf lijkt te hebben, geeft dit uurtje per week ontspanning, lichamelijk bewustzijn en lol (ja want grapjes mogen er gelukkig gewoon gemaakt worden ;)). Ik kan oprecht zeggen dat de yoga lessen mij in deze super hectische levensfase een grote steun in de (soms zo pijnlijke) rug zijn!

Silke

Yoga bij het Park Utrecht is een yogastudio met een ontspannen sfeer en persoonlijke aandacht van de zeer kundige yogadocentes!

Martine

De yogalessen bij Yoga bij het Park zijn heel fijn. Het is met een kleine groep, met veel aandacht en rust.