Hatha Yoga

Fysieke, adem en meditatie oefeningen maken je bewust van de relatie tussen lichaam en geest en de emoties daartussen.

hathazonmaan
Door middel van dynamische en statische oefeningen onderzoeken we de balans tussen spanning en ontspanning, kracht en souplesse, willen en kunnen, moeten en laten. Stress -de disbalans van lichaam, adem en geest- kan beter beheerst worden, een dynamisch evenwicht. Je ontwikkelt een beter besef van je vitaliteit en gezondheid. Tijdens de lessen wordt bewust gewerkt met aandacht en concentratie bij wat je doet, op het moment dàt je het doet.

Zwangerschapsyoga

Juist tijdens een zwangerschap is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Door ontspanning, maar ook met de juiste inspanning. Zwangerschapsyoga biedt oefeningen die je spieren sterker en soepeler maken. Hierbij is er vooral aandacht voor die lichaamsdelen die nu extra worden belast: de rug, het bekken en de benen.

zwangerschap2

Een goede conditie van lichaam en geest vormt de beste voorbereiding op de komende geboorte. Door met yoga regelmatig tijd voor jezelf vrij te maken kun je de zwangerschap en de bevalling bewuster en meer ontspannen beleven. Bovendien leer je tijdens de lessen speciale ademhalingstechnieken om de weeën op te vangen.

Kinder- en TienerYoga*

Kinderen zullen tijdens kinderyoga op speelse en dynamische wijze kunnen leren omgaan met yoga. Naast yogahoudingen zoals mogelijk bekend bij yoga voor volwassenen, zal ook spel, meditatie, visualisatie, dans, massage, schilderen en tekenen (expressie) aan bod komen.

Tieners zullen tijdens tieneryoga een combinatie van yogahoudingen met ademhalingsoefeningen, dans, massage en duo- houdingen kunnen ervaren.

Bij de les aan tieners zal ook een thema centraal staan, bijv. aan de hand van de deugd zelfvertrouwen, liefde, moed of vriendelijkheid.

Poweryoga en Klassiek Mat Pilates*

Ground Yourself

Wekelijks geef ik een workout in de vorm van Power Yoga en Klassiek Mat Pilates. Speciaal voor jou om stil te staan bij je eigen lichaam. Wat wil jouw lichaam je vertellen? Welke grenzen geeft het aan?