Om het beginnen met yoga zo aangenaam mogelijk te maken raden we je aan om te beginnen met een proefles of het introductie abonnement. Met de proefles kun je de sfeer komen proeven en een yogales naar keuze volgen. Kies je voor het introductie abonnement dan kun je gedurende één maand meerder lessen volgen. Op deze manier kun je niet alleen sfeer proeven, maar kun je ook de verschillende stijlen proberen en zal je het effect van een regelmatig beoefenen van yoga ervaren. Yoga is heel persoonlijk, dus een goede klik met de docent en de stijl vinden wij belangrijk. Na de proefles of introductie maand kan je doorgaan met een strippenkaart of een abonnement. Meer informatie vind je op de pagina tarieven

Eerste les

Kom voor je eerste yogales ongeveer 10 minuten eerder naar de les. Zo kunnen we rustig kennismaken en kan ik je wegwijs maken in de studio. Er is gelegenheid om eventuele blessures of andere dingen met mij te bespreken en ik kan kort uitleg geven over de les opbouw. Zo’n eerste les kan best spannend zijn. Daarom heb ik wat praktische tips op een rijtje gezet!

Hoe werkt reserveren?

Ik werk met het onlineboekingssysteem van eversports. Je reserveert je plekje dus gemakkelijk online!
Heb je nog geen account? Maak deze dan eerst aan. Vervolgens kun je de gewenste leskaart bestellen en je inschrijven voor de yogales naar keuze.
Heb je hulp nodig? Lees dan vooral even de uitleg voor het gebruik van eversports. Vergeet niet de mobiele app van eversports te downloaden. Zo kun je op ieder moment gemakkelijk in- en uitschrijven voor een les.

Hoe werkt annuleren?

Natuurlijk kan het een keer gebeuren dat je niet bij een les kunt zijn. Je bent ziek, hebt een afspraak of staat in de file. Geen probleem. Annuleer je les dan 3 uur voor aanvang via eversports. Op deze manier kan iemand anders jouw plekje nog overnemen.
Wanneer je je niet afmeldt, dan wordt je inschrijving gezien als ‘no show’. In dit geval wordt de les alsnog afgeboekt.

Hoe werkt de wachtlijst?

Wanneer een les vol zit, kun je je opgeven voor de wachtlijst. We gaan er dan ook vanuit dat je beschikbaar bent voor de les! Komt er een plekje vrij? Dan ontvang je automatisch een e-mail ter bevestiging. Daarmee is jouw reservering dus definitief. Ben je onverhoopt toch verhindert? Schrijf jezelf dan uiterlijk 3 uur voor aanvang van de les uit.
Wanneer je je niet afmeldt, dan wordt je inschrijving gezien als ‘no show’. In dit geval wordt de les alsnog afgeboekt