Docenten

Dolores Bodenstaff

Dolores Bodenstaff

Dolores geeft Hatha Yoga & Yin Yoga. Tijdens haar lessen nodigt zij je uit om even uit je hoofd te gaan en in contact met je lichaam te komen. Door haar vriendelijke manier van lesgeven, waarin de adem centraal staat, voel je dat je los kunt laten.

Je leert te luisteren naar je eigen lichaam en doet zo de oefeningen op je eigen niveau.

Dolores is aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland.

Esther Nijdam

Esther Nijdam

Esther geeft Vinyasa Yoga en start in november met de opleiding zwangerschapsyoga. Tijdens haar lessen nodigt zij je uit om te verbinden met jezelf, te voelen wat er zowel lichamelijk als geestelijk aanwezig is. Door een actieve en dynamische Vinyasa waarin adem en beweging met elkaar in verbinding staan ontstaat er een bewegende meditatie. Dit heeft niet alleen tijdens de les invloed op hoe je je voelt maar ook daarna. Door verbonden te zijn met jezelf kan je vanuit liefde en compassie naar de wereld kijken, dit hoopt Esther in haar les aan jou mee te geven. 

Lieke de Winther

Lieke de Winther

Lieke geeft zwangerschapsyoga. Zij houdt ervan te zien hoe zwangere genieten in haar lessen van deze tijd voor zichzelf en hun zwangerschap. Vanuit rust, humor, vriendelijke aandacht en nuchterheid helpt ze jou om (weer) te leren voelen en luisteren naar wat jouw lichaam en kindje nodig hebben. Zo werk je niet alleen aan ontspanning en souplesse, maar ook aan vertrouwen in jezelf en je lichaam. Haar partnerlessen zijn vooral praktisch met een vleugje humor. Jullie gaan samen aan de slag met de handige tips voor hoe je partner jou kan ondersteunen tijdens de bevalling.

Lieke is aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland.

Marcel Withoos

Marcel Withoos

Marcel geeft yin, restorative en flow yoga. De krachtige, fysieke flows gebaseerd op ashtanga yoga en de volledige ontspanning en overgave van restorative en yin yoga zijn een sterke combinatie. Centrale thema’s in mijn lessen zijn het voelen wat jouw lichaam nodig heeft, de ademhaling en verbinding tussen hoofd, hart en lichaam. Jezelf uitdagen en tegelijkertijd lief zijn voor jezelf en voelen wat bij jou past op dat moment. 

Nanda van Kollem

Nanda van Kollem

Nanda is 36 jaar en woont ook in Utrecht. Na jaren zelf yoga te hebben gevolgd heeft ze in 2017 de stap gezet om een yoga opleiding te volgen, dit was de Vinyasa yoga teacher training 200h (RYS yoga alliance) bij YogaMoves.  Nanda blijft zich verder ontwikkelen  door masterclasses en trainingen te volgen van gerenommeerde yoga docenten zoals Julie Martin en Shiva Rea. Ze is getraind in vinyasa yoga, hot (hatha) yoga en slow flow yoga.

' Yoga is voor mij een pad naar zelfacceptatie, om te luisteren naar wat jou lichaam nodig heeft zonder oordeel. Mijn lessen zijn een vorm van bewegings-meditatie om dichter bij jezelf te komen.' - Nanda