docenten

Dolores Bodenstaff

Dolores geeft Hatha Yoga & Yin Yoga. Tijdens haar lessen nodigt zij je uit om even uit je hoofd te gaan en in contact met je lichaam te komen. Door haar vriendelijke manier van lesgeven, waarin de adem een centrale rol speelt, voel je dat je los kunt laten.
Je leert te luisteren naar je lichaam en doet zo de oefeningen op je eigen niveau.

Dolores is aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland

Annemieke de Boer

Annemieke geeft al vele jaren liefdevol en met plezier yogales aan jong en oud met diverse mogelijkheden of beperkingen; iedereen kan yoga doen! Door het te doen ervaar je wat yoga is, ieder op zijn of haar eigen wijze, zoals het gaat, zo is het goed. Voor Annemieke gaat yoga om aandacht en bewustzijn, voor jezelf en in de relatie tot de wereld om je heen.

Annemieke is aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland

gastdocenten

Alexandra Bakker

Na haar eerste yogales ruim 20 jaar geleden voelde Alexandra zich ontspannen, energiek en vitaal, daarna volgde ze lessen bij meerdere leraren.
De laatste jaren zocht ze meer verdieping en vond dit bij de Saswitha opleiding in Bilthoven.
Zwangerschapsyoga is haar specialisatie en inmiddels geeft Alexandra ruim 4 jaar zwangerschapsyoga.
Haar lessen zwangerschapsyoga zijn helder, toegankelijk en met beide benen op de grond.
Tijdens haar lessen begeleidt ze de zwangere om in rust en vertrouwen de zwangerschap en de bevalling te ervaren
Alexandra is aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland.
 

Maartje Bakker

Orthopedagoog NVO, schoolpsycholoog, kinder- en jeugdpsycholoog NIP.
Tijdens het volgen van mijn opleidingen ben ik zelf begonnen met yoga en inmiddels is dat en waardevolle bijdrage in mij leven, het helpt me om in balans te komen en te genieten van alles wat er is.
Met veel liefde, toewijding en passie geef ik yogales aan kinderen en tieners en ik ben dankbaar dat ik hen dit op jonge leeftijd al mag laten ervaren.
In het dagelijkse leven werk ik bij het Samenwerkingsverband PO Utrecht.
Maartje heeft in 2017 de docentenopleiding Kinderyoga afgerond bij Dolfijn Wellness, erkend door Yoga Alliance Professionels

Esther Verloop

Het lichaam is een thema voor mij in mijn leven. Zowel in de Yoga en Pilates als het dansen, momenteel wedstrijdstijldansen op nationaal niveau, focus ik mij op de ontwikkeling ervan. Ik vind het interessant dat het lichaam zoveel meer informatie over onszelf bezit dan we ons vaak beseffen. Op nuchtere wijze neem ik je in mijn lessen mee in het ontdekken van jouw lichaam. Hierbij wordt er meteen gewerkt aan het versterken van je lichaam met als doel steviger en evenwichtiger in je eigen leven te staan.