Vinyasa Yoga

Vinyasa Yoga is een krachtige, dynamische stijl die adem en beweging verbindt door een opeenvolging van houdingen. Vinyasa betekent stromen, wakker blijven, verbonden zijn met de circulaire aard van de dingen.

In Vinyasa-lessen gaan docenten meestal creatief te werk en volgen de stemming van de studenten – of het weer, het seizoen, het tijdstip van de dag – om het tempo en de structuur van de les te helpen bepalen.’

Waarom Vinyasa Yoga?

De lessen Vinyasa Yoga hebben een dynamisch karakter wat ervoor zorgt dat een les energiek en uitdagend kan worden. Er wordt in de les gebruik gemaakt van Vinyasa’s, dit is een serie houdingen die een vloeiend geheel vormen. Een van de bekendste vinyasa’s in misschien wel de zonnegroet.

Wat levert Vinyasa Yoga mij op?

Vinyasa Yoga is gericht op lichaam én geest. Het geeft je vertrouwen, stabiliteit en kracht.
De spanning in het lichaam verdwijnt, wat zorgt voor een beter lichaamshouding. Je wordt je bewust van de verbinding tussen je lichaam en je geest en gaat ruimte ervaren voor eenheid en harmonie.

  • ontspanning
  • bewustzijn
  • energieker
  • beter slapen
  • soepeler lichaam
  • moment voor mijzelf
Wat deelnemers zeggen

Nicole

De Yin yogalessen zijn fijn en met aandacht

Puk

Al 12 jaar volg ik Yogalessen bij Yoga bij het Park. Na elke les voel ik me 10cm langer. Alles zit los, mijn lijf heeft het echt nodig.

Ellen

De Yin Yogalessen zijn prettig en ontspannen. Na de les ervaar elke week weer een diepe ontspanning in mijn lichaam.

Nathalie

Op je matje, in de sfeervolle studio kom je heerlijk bij van een drukke werkdag Een aanrader!

Christel

“De Hatha yogales geeft mij weer energie. Zowel mijn lichaam en hoofd voelen heerlijk ontspannen na een les. Het past bij mij en geeft me een blij gevoel.”

Karin

Sinds mijn verhuizing naar Utrecht in 2013 kom ik bij Yoga bij het Park voor Hatha Yoga, met 2x heel fijne zwangerschapsyoga-reeksen tussendoor. Wat een prettige, down-to-earth lessen! Na altijd een vol begin van een nieuwe week, even de balans opmaken en opladen op de mat op maandag... absolute aanrader! Fijne plek bij het Griftpark

Gerlant

De fijnste yogaplek van Utrecht! Door verhuizingen heb ik twee keer afscheid genomen van Yoga bij het park, en beide keren ben ik weer teruggekomen nadat ik meerdere andere yogascholen in Utrecht had geprobeerd. De kleinschaligheid vind ik een groot pluspunt t.o.v. andere yogascholen die soms meer aanvoelen als sportscholen vanwege een te uitgebreid rooster, volle zalen en vele verschillende gezichten, zowel in als voor de groep. Dus ook al moet ik er nu 20 minuten voor fietsen: ik heb het er...

Marije

In 2013 ben ik begonnen met zwangerschapsyoga bij Yoga bij het Park, daarna overgestapt naar Hatha yoga en nooit meer weggegaan. Juist in de drukke periode met kleine kinderen waarin je nooit tijd voor jezelf lijkt te hebben, geeft dit uurtje per week ontspanning, lichamelijk bewustzijn en lol (ja want grapjes mogen er gelukkig gewoon gemaakt worden ;)). Ik kan oprecht zeggen dat de yoga lessen mij in deze super hectische levensfase een grote steun in de (soms zo pijnlijke) rug zijn!

Silke

Yoga bij het Park Utrecht is een yogastudio met een ontspannen sfeer en persoonlijke aandacht van de zeer kundige yogadocentes!

Martine

De yogalessen bij Yoga bij het Park zijn heel fijn. Het is met een kleine groep, met veel aandacht en rust.